2024-02-29

De gör sin praktik utomlands!

Filippa och Hanna gör just nu sin APL på Tenerife horse rescue på Teneriffa, in och följ dem på Instagram eller på deras Blogg.

Nellie och Emmie lämnar kalla Sverige och drar till Portugal för att göra sin APL, följ dem på Instagram. De ska vara på ett "Animal shelter" som har 200 hundar och 100 katter. Sheltret har även en egen veterinärklinik där Nellie och Emmie kommer få vara, vilket de tycker ska bli jätteroligt. Ett litet orosmoln är att de har ett byte i Barcelona när de flyger ner, tänk om vi missar planet säger tjejerna. Annars ser de mycket fram mot upplevelsen och att få byta miljö för att se och lära sig nya spännande saker.

Ida och Saga går på djursjukvårdsprogrammet i år två och ska nu åka på APL i södra Spanien i tre veckor, följ dem på Instagram.  De ska till ett Dog rescue center, där kommer de få ta hand om alla hundar, gå promenader, hjälpa till med städning och utfodring mm. Under sin vistelse kommer de bo i en lägenhet i Estepona. Det bästa är förstås hela upplevelsen, men att få jobba i utlandet och klar sig helt själv är stort.
Lycka till nu och ta vara på era upplevelser!
Läs mer om att göra sin APL utomlands!
Nellie och Emmie, Ida och Saga
Två tjejer Två glada tjejer

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2024

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se