Vi söker

Resurs i gruppen/Elevassistent till särskolan

Arbetsbeskrivning
Vi söker en resurspedagog/elevassistent som ska ingå gymnasieskolans och/eller gymnasiesärskolans resursteam. Arbetsuppgifterna innebär att stödja en eller flera elever i samtliga förekommande sysslor under en skoldag: teoretiska/praktiska lektioner inkl. friluftsliv och på raster.

Utbildning och erfarenhet
Du har erfarenhet och goda vitsord i arbetet med ungdomar i behov av stöd. Meriterande är om du har erfarenhet inom någon av naturbrukets miljöer.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du kan leda och motivera ungdomar i deras arbete. Du kommunicerar lugnt och tydligt. Det är av största vikt att du uppnått en personlig mognad, att du är en trygg och stabil vuxen med självinsikt. Du har god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet. Du besitter ett stort tålamod.

Anställning och information
Det här är en visstidsanställning på heltid eller deltid från den 21 augusti 2017 till och med 15 juni 2018. Möjlighet till förlängning kan finnas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Rektor Dan Rosenwall, 011-28 33 02

Biträdande rektor Anette Larsson, 011-28 95 61

Enhetschef Björn Nilsson, 011-28 33 25

Facklig företrädare för Kommunal är Mathilda Klöver, 011-29 95 78  

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2017.
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår