Vi söker

Trädgårdslärare

Arbetsbeskrivning

Vi söker en trädgårdslärare inom ämnesområdena trädgårdsanläggning, skötsel av utemiljöer, beskärning och trädvård, trädgårdens maskiner. Tjänsten innebär att undervisa inom inriktning Trädgård gymnasiet samt inom vuxenutbildningen på grundkurs trädgård.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad inom trädgård med ovanstående ämnesområden som profession. Din branscherfarenhet bör uppgå till tio år. Pedagogisk utbildning mot gymnasielärarnivå eller mot vuxenutbildning. Lärarexamen och lärarlegitimation är meriterande likaså, tidigare arbete med ungdomar och vuxna i en lärande miljö.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta ungdomar och vuxna på olika kunskapsnivåer, att du kan kommunicera på ett tydligt sätt gentemot elever och medarbetare. Du arbetar bra tillsammans med både elever och kollegor samt att du har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du tar ansvar för dina ämnesområden och är intresserad av att utveckla trädgårdsutbildningen och du skapar och vårdar relationer med branschaktörer. 

Anställning och information

Tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde 8 januari 2018 .
Tjänsten är en ferieanställning. Lön enligt avtal.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Tf. enhetschef Pia Janbrand Rosengren, 0767-982923, pia.janbrand.rosengren@nbg.nu
Rektor Dan Rosenwall, 011-283302
Facklig företrädare för Lärarförbundet är Jonas Andersson,070-6845315 jonas.andersson@nbg.nu 
Lärarnas Riksförbund, Per Enstedt 011-283327, per.enstedt@nbg.nu

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 2017-12-11. 
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem
Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00.Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår