Nyhet!

Vill du sadla om i livet och utbilda dig till florist?

Vi utökar nu vår Floristutbildning för att ge våra vuxenelever, både grundläggande och fördjupade kunskaper inom floristyrket. Florist-Vux omfattar från och med ht-2016, 1500 poäng och ger därmed samma behörighet som vår floristutbildning på gymnasienivå. Utbildningen leder fram till Yrkesbeviset (YB) som är första steget mot gesällbrev. Eleverna kommer erbjudas möjlighet att avlägga Yrkesbeviset inom ramen för utbildningen.Detta gör att även vuxeneleverna får en yrkesexamen som gör dem konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Kursen entreprenörskap ger också eleverna en bättre förberedelse för att möta arbetsmarknadens krav.

Eftersom utbildningen förlängs med 1 termin kommer tidigare elever som har läst den 1-åriga Florist-Vux som vi har i dag, erbjudas möjlighet att bygga på sin utbildning med en termin. Den möjligheten erbjuds från och med vårterminen 2018.

Mer information hittar du HÄR

Kontakta oss för mer information

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår