Lokalvårdare

Arbetsbeskrivning
Vretagymnasiet städenhet söker en vikarie i sex månader då ordinarie lokalvårdare ska prova annat jobb. Vi söker därför en person på 100 % som ska arbeta med lokalvård. Viss möjlighet till förlängning efter sex månader kan finnas. Skolans servicepersonal tjänstgör också som värdar/värdinnor i våra skollokaler med uppgift att t ex uppmärksamma mobbning, skadegörelse eller konflikter bland eleverna. All personal som arbetar i skolan har dessutom ett ansvar i sin roll som vuxen förebild för eleverna.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är förtrogen med modern städteknik. Utbildning i lokalvård är meriterande. 
Du ska ha erfarenhet av liknande arbete där lokalvård ingår som en betydande del av tjänsten. Det är en merit om du har arbetat med ungdomar i något sammanhang, till exempel som idrotts- eller scoutledare.
Kunskap om riktig städteknik ur ett ergonomiskt perspektiv är av stor betydelse.

Personliga egenskaper
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar. Arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Vid tillsättandet av tjänsten kommer vi att lägga mycket stor vikt vid social kompetens som bland annat innebär att du tycker om ungdomar och att kommunicera med dem. 

Anställning och information
Det är en visstidsanställning med start snarast möjligt och till den 4 mars 2018.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Helena Jaeger, 013-22 79 34                                                                
Rektor Elisabeth Bringer-Hallberg, 013-22 79 06.

Facklig företrädare för Kommunal är Marie Iggsted.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 2017-09-01
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du under registrering stöter på problem med systemet, kontakta IT-akuten på 010-103 30 00. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår