Vretaskolans Kamratförbund

Styrelse

Ordförande: Emma Broman, tel 013-201009
Kassör: Hanna Driscoll
Ordinarie ledamöter:
Niklas Hoflund
Erik Åhlén
Helena Carlsson
Cim Tollstoy

OBS! Det blir ingen fest 2015 och för att traditionen skall leva vidare behöver vi fler som engagerar sig!

Kamratförbundsfest 

Vretaskolans Kamratförbund ordnar en aktivitet per år, det är Kamratförbundsfesten som inträffar den första lördagen i mars varje år. Festen med middag och årsmöte hålls på restaurang Tre Bröder i Ljungsbro (Cloettas restaurang). Programmet för dagen är alltid likadant och ser ut som följande: kl.16 är det rundvandring på Järngården, med Jan Wretemark som guidar och berättar om skolan. Årsmötesförhandlingar på Tre Bröder kl 18.00 med möjlighet att påverka kamratförbundet. Kl.19 börjar middagen, under middagen brukar vi ha 2-3 talare som underhållning.

Middagen är öppen för jubilarer, d.v.s. du som slutade skolan för 5-, 10-, 15-, 20-års osv. sedan. Efter middagen kl.21 öppnar vi  "eftersläpp"  för 20 kr och då är alla medlemmar i Kamratförbundet välkomna att delta.

Inbjudan till festen skickas ut till 2 personer i varje klass, dessa två får i uppgift att kontakta resten av sin klass och sprida budskapet att det är dags för jubileum. 40-årsjubilarer får en personlig inbjudan. Vi publicerar även annonser om festen i Corren, ATL och NT under januari-februari.

Man anmäler sig till middagen genom att sätta in 370kr senast den 24 feb. på bankgironr 5148-6652. Ange namn, klass och år du slutade. Om du är vegetarian eller allergisk mot nånting, ange även det när du anmäler dig. Dryck finns att köpa till självkostnadspris, det finns bar med fullständiga rättigheter som är öppen under kvällen.

Styrelsen sammanträder ca 5 gånger per år, inkl. årsmötet. Vi söker nya medlemmar till styrelsen, du som är intresserad är välkommen att höra av dig till ordförande Emma Broman, se info ovan.

Information lämnas av rektor Elisabeth Bringer Hallberg tel 013-227906

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår