2020-06-23

Vi söker Resurs/Elevassistent

Arbetsbeskrivning
Vi söker en resurspedagog/elevassistent som ska ingå i gymnasieskolans resursteam. Arbetsuppgifterna innebär att stödja en eller flera elever i samtliga förekommande sysslor under en skoldag så som teoretiska/praktiska lektioner inklusive friluftsliv och på raster.

Utbildning och erfarenhet
Du har erfarenhet och goda vitsord i arbetet med ungdomar i behov av stöd. Meriterande är om du har erfarenhet inom någon av naturbrukets miljöer.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du kan leda och motivera ungdomar i deras arbete. Du kommunicerar lugnt och tydligt. Det är av största vikt att du uppnått en personlig mognad, att du är en trygg och stabil vuxen med självinsikt. Du har god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet. Du besitter ett stort tålamod.

Anställning och information
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid/deltid under perioden 1 september 2020 till och med 17 juni 2021, möjlighet till förlängning kan finnas. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Ingrid Olsson, 011-28 33 13, 
ingrid.m.olsson@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Kommunal är Maria Hällman, 011-28 33 20, 0767-98 28 20, maria.hallman@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 9 augusti 2020. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200785. 

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2020

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår