2021-02-01

Vi söker Trädgårdsinstruktör

Arbetsbeskrivning
Vi söker en instruktör för arbete i skolans yttre miljö. Som instruktör kommer du tillsammans med skolans trädgårdslärare ansvara för skötsel och utveckling av skolans parkområden. Tjänsten innefattar även handledning av elever under lektionstid tillsammans med lärarpersonal. Viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad inom trädgård, med kunskap inom områden så som beskärning, skötsel av grönytor, växtbäddar samt användning av förekommande handredskap och maskiner.
Meriterande är tidigare arbete med ungdomar och vuxna i en lärande miljö. Tjänsten kräver körkort med minst behörighet B.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har lätt för att skapa och underhålla relationer med kollegor och externa branschaktörer. Du tar ansvar för dina ämnesområden och är intresserad av att utveckla vårt parkområde så våra utbildningar alltid ligger i framkant. 

Anställning och information

 Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning from 1 maj 2021 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Rektor Dan Rosenwall, 0725-13 41 85, dan.rosenwall@regionostergotland.se 

Enhetschef Pia Janbrand Rosengren, 0767-98 29 23, pia.janbrand.rosengren@regionostergotland.se

Fackliga företrädare:

Maria Hällman, 0767-982820, maria.hallman@regionostergotland.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210174. 

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2021

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår