2019-06-12

Praktisera utomlands!

Många av våra elever får möjlighet att förlägga sin praktik utomlands.  Förra våren var det bl a åtta elever som praktiserade på Loro Parque på Teneriffa. De fick jobba med reptiler, primater, pingviner, sjölejon, delfiner och många andra landlevande däggdjur. Fyra elever var i Nausicaa i Frankrike där de gjorde sin praktik på ett stort Pedagogiskt centrum för marina miljöer. Där jobbade de framför allt med de kaliforniska sjölejonen och fick delta i både träning och skötsel av djuren. HÄR kan du läsa mer om möjligheterna till internationell praktik när man studerar hos oss.

Julie och Paulina (H17C) har praktiserat på den marina avdelningen på Loro Parque på Teneriffa tillsammans med delfiner och sjölejon, följ dem på Instagram

Moa och Maja (H16C) har gjort sin praktik på Nausicaa i Frankrike – ett marint center för det mesta som rör havets ekologi och invånare, där kommer Moa och Maja har lärt sig mycket om kaliforniska sjölejon, deras skötsel och träning, följ dem på Instagram!

Johanna och Lara har praktiserat på Loro Parque på Teneriffa, följ dem på Instagram

Moa och Filippa har praktiserat på Loro Parque på Teneriffa, följ dem på Instagram.

Trädgårdseleverna Kim, Emma och Josefin har praktiserat på Irland, följ dem på Instagram.

Victoria och Mattis från årskurs 3 har varit Loro Parque på Teneriffa, läs om deras äventyr på BLOGGEN!

            

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2019

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår