2020-01-09

Utlandspraktik!

Nu har det åter blivit dags för några av våra djurparkselever att bege sig ut på praktik i Europa. Det kommer ge dem ökad kunskap i yrket som djurvårdare men även en livserfarenheter!
I år blir det totalt 10 st elever från årskurs 2 och 3 som ska praktisera på Loro Parque på Teneriffa och Nausicaa i Frankrike.

Kristin och Cassidy (H17C) har redan påbörjat sin praktik på den marina avdelningen i Loro Parque och ni kan följa dem på deras Instagramkonto. Där kommer de få jobba med reptiler, primater, pingviner, sjölejon, delfiner och många andra landlevande däggdjur.

Elever som ska till Nausicaa i Frankrike kommer göra sin praktik på ett stort Pedagogiskt centrum för marina miljöer. Där kommer de jobba med bl a de kaliforniska sjölejonen och får delta i både träning och skötsel av djuren. 

HÄR kan du läsa mer om möjligheterna till internationell praktik när man studerar hos oss.

            

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2020

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår