2019-07-04

Öppettider under sommaren!

Skolans expedition har begränsade öppettider under vecka 28-32, vi finns tillgängliga på skolans telefon 013-227910 alla vardagar kl 08.00 - 10.00.
 
Om du har sökt till nationellt program Naturbruk eller Fordon- och transport eller om du har sökt introduktionsprogram Programinriktat individuellt val på Vreta åk 1 till hösten 2019, och har frågor om ditt antagningsbesked samt antagning av reserver under sommaren, så ska du kontakta Gymnasieantagningen i Linköping via mail gymnasieantagningen@linkoping.se . Gymnasieantagningen är bemannad under juli månad.
 
Om du lämnat in intresseanmälan för introduktionsprogram Yrkesintroduktion på Naturbruksprogrammet på Vreta åk 1 till hösten 2019 så behandlar Vreta utbildningscentrum dessa intresseanmälningar precis innan skolstart i augusti. Elever antas inom ramen för Yrkesintroduktion i mån av plats på den valda inriktningen/studievägen, samt efter hemkommunens beviljande, efter att Gymnasieantagningen i Linköping har antagit:
behöriga sökande till Naturbruksprogrammet på Vreta utbildningscentrum åk 1 hösten 2019obehöriga lever som har sökt introduktionsprogrammet Programinriktat individuellt val på Vreta utbildningscentrum åk 1 hösten 2019. 

Om du behöver söka boende på skolans elevhem till hösten 2019 hittar du ansökningsblankett HÄR . Tänk på att skicka in din boendeansökan via post (inte via mail) så att den är skolan tillhanda SENAST den 31/7, 2019.
Vretas fritidspersonal finns åter på plats på skolan måndagen den 5/8 -19 (v 32) och boendeplacering av elever inför hösten 2019 görs i början av vecka 32. Boendebesked skickas sedan hem via mail i vecka 32 till de som ansökt om boende på skolans elevhem till höstterminen 2019.


Trevlig sommar!

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2019

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår