2020-03-31

31 mars - Info Covid -19!

Ny info 200331

Med tanke på Coronaläget så fortsätter distansundervisningen för Vretas gymnasielever och vuxenstuderande.

Det är viktigt att ni elever följer era ordinarie scheman enligt respektive lärares anvisningar.

Vi vädjar till er vårdnadshavare och föräldrar att stötta era ungdomar, samt att följa upp deras distansstudier. I det läge som råder så är det viktigt att vi samarbetar hem och skola!

Skolan kan kalla in elever i små grupper, elever som behöver genomföra praktiska och teoretiska skolmoment i skolans regi. När eleverna befinner sig på skolan så följer vi rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Boendeelever som kallas in kommer att kunna bo i sitt rum på elevhemmet då undervisning pågår. OBS! Om du behöver bo i ditt rum då undervisning pågår måste du kontakta Glenn Cannervik, boendeansvarig.

Skolan får just nu många frågor kring hyra samt matkostnader för de elever som bor på skolans elevhem. Hyra kommer att debiteras under hela lå 19-20 och matkostnaden kommer att regleras på den sista hyran i juni 2020.

Elever folkbokförda i Linköpings kommun erhåller lunchkuponger genom kommunen, meddela elevens personnummer och mailadress till: vreta@regionostergotland.se så ombesörjer vi det.

Mvh Skolledningen

 

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2020

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår