2021-01-07

Vi söker personal!

Enhetschef till elevboendet

Arbetsbeskrivning
Vi söker en enhetschef som ska ansvara för elevboendet på Vreta utbildningscentrum.  

Vårt elevboende som ligger i anslutning till skolan erbjuder långväga elever boende under skoltid. På skolområdet finns idag 5 elevhem plus en paviljong, totalt ca 190 platser. Ytterligare ett elevhem är under planering. Fritidspersonalen arbetar med att stödja och hjälpa eleverna på deras fritid och planerar och genomför aktiviteter tillsammans med elever. En annan viktig del är att ha en god kommunikation med vårdnadshavare och att samverka med övrig skolpersonal för att skapa ett helhetsperspektiv runt varje enskild elev.

I din roll som enhetschef för boendet  så leder och organisera du enhetens arbete så att skolan erbjuder ett tryggt och bra boende. I uppdraget ingår att ha ekonomi-, personal-, och arbetsmiljöansvar för verksamheten. Du engagerar och skapar delaktighet hos personalen och fångar upp idéer och förslag och driver verksamheten framåt. Du ingår i Naturbruksgymnasiets ledningsgrupp och som enhetschef kommer det även bli aktuellt att vara närmaste chef för fler personalgrupper, men tyngden ligger på elevboendet.

Utbildning och erfarenhet
Du har för verksamheten relevant utbildningsbakgrund och erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare chefsbefattning inom skola-  eller omsorgsverksamhet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett stort engagemang för ungdomar och drivs av att tillsammans med personalen driva verksamheten framåt. Du behöver se på rollen utifrån ett helhetsperspektiv kring, eleverna, boendemiljön och fritiden. Du skapar engagemang, delaktighet och kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, du är lösningsfokuserad och du ser möjligheterna i förändringar samt arbetar bra med andra människor. Att du även är intresserad av djur och natur ser vi som en förutsättning för att trivas med arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för uppdraget.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.  Anställningen är på 100 % och det ingår även viss del kvällstjänstgöring.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Rektor Eva-Lena Klofsten, 013-20 10 73, eva-lena.klofsten@regionostergotland.se

Facklig företrädare:
Kommunal Marie Iggstedt, 013-20 10 60
Lärarförbundet Per-Erik Persson, 013-20 10 96
Lärarnas Riksförbund Cecilia Johansson, 013-20 10 43
Vision Anna-Lena Carlbom, 013-22 79 11
Vårdförbundet Tina Peurell, 013-22 79 25

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2021

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår