2021-09-24

Vi söker Schemaläggare!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en schemaläggare med huvudansvar för schemaläggning av skolans gymnasie- och vuxenutbildningar. I uppdraget ingår att arbeta med skolans utbildningsschema på uppdrag av skolans ledningsgrupp. Förutom schemaläggning ingår i tjänsten också administrativa arbetsuppgifter såsom arbete med timplaner, utbildningsplanering, administration kring och hantering av ansökningar till skolans Komvuxutbildningar samt att ansvara för och delta i olika marknadsföringsaktiviteter för skolans utbildningar inom Komvux och Yrkeshögskolan. 

Du ingår också i skolans internationella arbetsgrupp där man bland annat jobbar med internationell praktik och internationella utbyten inom Erasmus.

Utbildning och erfarenhet
Du har för verksamheten relevant utbildning och erfarenhet. Du är van vid att arbeta med schemaläggning i digitala schemaläggningssystem avsedda för skola. På Vreta utbildningscentrum använder vi för närvarande Skola 24 för att lägga våra utbildningars, scheman. Vi ser gärna att du har erfarenhet av schemaläggning på yrkesprogram inom gymnasieskolan och inom yrkesutbildningar för vuxenstuderande. Du har B-körkort. 

Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta och din förmåga att kommunicera är god. Du lyssnar även på andra och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheter i förändringar tar hänsyn till större perspektiv. När problem uppstår är du lösningsfokuserad. Du är också noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar, strukturerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt håller uppsatta tidsramar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med semestertjänst på 100 % som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning från den 4 april 2022.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Malin Franzén 013-22 79 09 (Enhetschef för administrationen på Vreta utbildningscentrum) malin.franzen@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vision är Anna-Lena Carlbom, 013-22 79 11, anna-lena.carlbom@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 24 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211425. 

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2021

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår