2018-11-27

Vi söker Djurskötare

ARBETSBESKRIVNING

Skoljordbruket Järngården på Vreta Utbildningscentrum bedriver mjölkproduktion med ca 100 mjölkkor och hästhållning med ca 55 hästar. Vi har sedan några år tillbaka tillämpat tre mjölkningar/dygn. Den tredje mjölkningen har vi genomfört med timmanställd personal utan medverkan av elever. Två djurskötare har delat på kvällsmjölkningen och bytt av varandra. Detta har resulterat i friskare kor och elever som pendlar har kunnat klara arbetstiderna dagtid i ladugården som förlagts mellan kl 07.00 och 16.00.Vi söker en djurskötare på deltid till kvällsmjölkning av våra kor och kvällsutfodring av våra häststar. Du startar kvällen ca kl 21.00 med utfodring av gårdens hästar för att sedan gå över till kostallarna och mjölka korna. Ett arbetspass brukar ta ca 4 timmar och du jobbar på rullande schema, 3 kvällar i följd sedan två lediga dagar, jobbar två dagar i följd och sedan tre lediga dagar, sedan börjar schemat om igen.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Du har god djurvana och tidigare erfarenhet av mjölkning av kor.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har god samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och trivs att arbeta ensam.

ANSTÄLLNING OCH INFORMATION

Det här är en timanställning med start enligt överenskommelse. 

UPPLYSNINGAR OM TJÄNSTEN

Enhetschef Jan Wretemark 013-201002.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är den 16 december 2018.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2018

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår