2019-02-12

Vi söker Fastighetsskötare

Arbetsbeskrivning

Vi söker en fastighetsskötare. I arbetsuppgifterna ingår underhåll av fastigheter enligt vår huvudmans riktlinjer, såväl inre som yttre underhåll förekommer. Samt utföra reparationer av fastigheter och inventarier. Underhåll och reparationer utförs till viss del i djurstallar. I tjänsten ingår också skötsel av yttre områden året om som mark och grönyteskötsel.
Arbetet är normalt förlagt under dagtid, men som en del av serviceenheten kan övertid förekomma med kort varsel. Du har lätt för att samarbeta, du ska aktivt arbeta för skolans värdegrund och genom samverkan med serviceenhetens personal bidra till ett utvecklande arbetssätt. Vi arbetar för ständiga förbättringar och förväntar oss att du bidrar i det arbetet.

Vreta Utbildningscentrum fastigheter omfattar utbildningslokaler, elevboende, verkstäder, förrådshallar och djurstall där byggnadsår varierar från tidigt 1900 -tal till 2016.

Utbildning och erfarenhet  

Du ska ha en fastighetsteknisk eller likvärdig utbildning, alternativt adekvat kunskap inom området genom arbetslivserfarenhet med likvärdiga uppgifter. God kunskap att arbeta i Office är meriterande då redovisning av egenkontroll utförs i bland annat Excel. Viss del av arbetet innebär körning av lantbruksmaskiner och maskiner för skötsel av grönyta. Du ska inneha lägst B-körkort.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Du tycker om att möta ungdomar. Du ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt, du kommer ha kontakt med bland annat el och VVS entreprenörer. Viktigt är också att kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, sätta upp och hålla tidsramar. Det är viktigt att du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Arbetsdagen kan se helt annorlunda ut än du planerat. Du tar egna initiativ och uppnår goda resultat. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga som vår framtida kollega.

Anställning och information

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med en 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Urban Petersson, 013-20 10 23.
Rektor Elisabeth Bringer-Hallberg, 013-22 79 06 

Facklig företrädare för Kommunal, Marie Iggstedt, 013-20 10 60

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 15 mars 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid. 

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2019

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår