Vi söker

Lärare inom anläggning/entreprenad

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig engagerade lärare som kan undervisa teoretiskt och praktiskt i yrkesinriktade kurser på gymnasienivå inom anläggning, hjullastare och truck. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på effektivt sätt och hålla tidsramar för att uppnå goda resultat. Du är drivande i vårt utvecklingsarbete, skapar och vårdar branschkontakter samt arbetar aktivt för skolans värdegrund och genom samverkanmed skolans övriga personal bidrar du till ett ämnesövergripande arbetssätt.

Utbildning och erfarenhet

Vi tror att du är behörig/legitimerad lärare i mobila maskiner och godkänd utbildare för grävmaskin, hjullastare och truck. Om behörighet saknas ska ambition finnas att erhålla lärarlegitimation. Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet från entreprenadbranschen och/eller är lantbrukskunnig. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta ungdomar på olika nivåer och kan leda, engagera och motivera för att få dem att vilja utvecklas inom ditt ämnesområde. I ditt pedagogiska arbete är du också utåtriktad och socialt aktiv, tycker om att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är lugn, stabil och stresstålig. Tjänsten förutsätter att du har en god samarbetsförmåga, kan lyssna och kommunicera samt föregår medgott exempel. Du bidrar till att skapa en bra stämning där du ingår.

Läs gärna här om Dina förmåner.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontaktakundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14 eller enligt överenskommelse
Löneform Ferielön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vreta Kloster
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/590
Kontakt Åsa Rytthammar, Enhetschef, 013-227924
Eva-Lena Klofsten, Rektor, 013-201073
Facklig företrädare Per-Erik Persson. Sveriges lärare, 013-201096
Monika Karlström, Sveriges lärare, 013-201082
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2023

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår