Lediga tjänster

 • Kock
 • Gymnasielärare i språk
 • Elevassistent

______________________________

Kock

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en kock till köket på Vreta Utbildningscentrum på grund av pensionsavgång.
Du kommer att jobba ihop med ett gäng på 5 som har lång erfarenhet av arbete i kök och som värdesätter samarbete, glädje och lösningsorientering. Kökspersonal förser idag ca 450 elever mat måndag till fredag och har dessutom ca 200 elever som bor på internatet som äter frukost alla veckodagar samt kvällsmat måndag till torsdag. Du kommer att vara delaktig i alla delar av arbetet i köket men den största delen av arbetet handlar om att förbereda och laga mat.

Tjänsten innebär att du har två kvällar  och tre dagar på schemat. Kvällstiden är förlagd 11:00 -19:30 och dagtiden är mellan 06:30 – 14:30. Även helgarbete kan uppstå då vi anordnar Öppet Hus och andra tillställningar på skolan.

Utbildning och erfarenhet

Vi ser gärna att du har en formell utbildning inom livsmedel/kost och/eller erfarenhet av yrket. Meriterande om du har jobbat i storkök i skola eller liknande. Du behöver ha kunskap av specialkost. Vi har även kioskverksamhet och det innebär att du behöver kunna registrera köp i vårt kassasystem.

Personliga egenskaper

Att arbeta i skolans kök handlar inte bara om att laga och servera mat utan också se till att våra elever har det bra och känner sig bekväma och trygga i skolmiljön.

Du behöver därför vara en social och trygg person som har ett gott bemötande och nära till skratt. Som kollega till nuvarande arbetsgrupp ska du vara samarbetsvillig, kommunikativ, lösningsfokuserad och engagerad. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper samt intresse för mat.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-10-31
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vreta Kloster
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1255
Kontakt
 • Thomas Granath, Enhetschef, 013-201032
Facklig företrädare
 • Marie Iggstedt, Kommunal, 013-201060
Publicerat 2022-06-10
Sista ansökningsdag 2022-08-12

______________________________________________

Gymnasielärare i språk

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär undervisning i svenska och engelska. Du ingår i ett arbetslag och deltar aktivt i arbetslagets utvecklingsarbete. Uppdraget präglas av kollegialt samarbete, flexibilitet samt en drivkraft att utveckla utbildningen med elevens lärarande i fokus. Du kommer att arbeta med att skapa möjlighet till bästa måluppfyllelse genom trygghet, studiero och motivation i en skola med möjligheter och gemenskap.

Utbildning och erfarenhet
Du är behörig gymnasielärare med lärarlegitimation i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta ungdomar på olika nivåer och kan leda, engagera och motivera för att få dem att vilja utvecklas inom ditt ämnesområde. Arbetet i skolan förutsätter att du kan samarbeta bra med andra människor, är strukturerad och kan lyssna och kommunicera. Som kollega är du prestigelös, inspirerande och har lätt för att ta egna initiativ samt ser möjligheter istället för hinder.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-08-11 eller enligt överenskommelse
Löneform Ferielön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vreta Kloster
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1381
Kontakt
 • Enhetschef, Åsa Rytthammar, 013-227924
 • Rektor, Eva-Lena Klofsten, 013-201073.
Facklig företrädare
 • Per-Erik Persson, Lärarförbundet, 013-201096.
 • Monika Karlström, Lärarnas riksförbund, 013-201082
Publicerat 2022-06-29
Sista ansökningsdag 2022-08-12

___________________________________________

Elevassistent

Arbetsbeskrivning
Vi söker elevassistent till Fordonsprogrammet-Transport. Elevernas olika förutsättningar innebär att du ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställ att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Att arbeta med elever kräver även att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ska vara social med en god elevsyn. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du ska även ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheterna i förändringar. Du ingår i arbetslag och deltar aktivt i arbetslagets utvecklingsarbete och bör därför kunna samarbeta bra med andra människor, lyssna och kommunicera.

Utbildning och erfarenhet
Du har erfarenhet av att jobba med och leda ungdomar och/eller utbildning inom området. Om du har någon yrkeserfarenhet eller teoretisk utbildning inom transportbranschen eller häst kan detta vara meriterande.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta ungdomar på olika nivåer och kunna leda och motivera för att få dem att vilja utvecklas inom sitt ämnesområde.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-08-22 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vreta Kloster
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1485
Kontakt
 • Enhetschef, Helena Jaeger, 013-227934.
 • Rektor, Eva-Lena Klofsten, 013-201073.
Facklig företrädare
 • Kommunal, Marie Iggstedt, 013-201060.
Publicerat 2022-07-25
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2022

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår