Vreta hästförening

Vi har årsmöte måndagen 4/3 kl. 16.00 i Vita stallet. Anmälan krävs till elin.hoflund@nbg.nu 

Vreta Hästförening är en förening knuten till Vreta utbildningscentrum. En stor del av medlemmarna är elever och personal på Vreta utbildningscentrum men vi har även en del medlemmar som inte har anknytning till skolan.

Föreningen arrangerar ett par tävlingar i dressyr och hoppning per år och dessutom Pay and jump, programträningar, föreläsningar mm. Dessa aktiviteter anordnas på Vreta utbildningscentrums fina anläggning i Vreta kloster utanför Linköping.

Flertalet medlemmar tävlar för Vreta HF och vi deltar med lag i allsvenskan i hoppning och dressyr med goda resultat. Skolans Nationella Idrottsutbildning - NIU - har många elever som tävlar för föreningen på högre nivå med goda resultat, vilket vi är mycket stolta över.

Är Du intresserad av att gå med i vår förening? Tveka inte! Välkommen in i gemenskapen!

För att bli medlem 2024 betalar du in 325 kr till bankgiro 229-2126 och anger namn och personnummer vid inbetalning. Därefter skickar du ett mail till elin.hoflund@nbg.nu och anger namn, personnummer, adress och telefonnummer.

Välkommen till Vreta Hästförening!

Döp sidornas titel till något som är meningsfullt och sammanfattar innehållet. Det behöver inte vara samma som rubriken.
Minska antalet knappar och texter med ”läs mer”
Använd ALT-text på alla bilder, som sammanfattar bildens innehåll.

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2024

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se