Vi söker 

  • Gymnasielärare - Engelska
  • Heltidsmentor
  • Elevassistenter

__________________________________________________________________

Gymnasielärare - Engelska

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engelskalärare på 50 % till läsåret 18/19 med undervisning i Grundskoleengelska, Engelska 5 och Engelska 6.

Utbildning och erfarenhet

Du har lärarlegitimation i engelska eller håller på att utbilda dig till engelskalärare. Är du obehörig lärare måste du ha erfarenhet av att undervisa i engelska.

Personliga egenskaper

Elevernas olika förutsättningar innebär att du ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Att arbeta med elever kräver även att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ska vara social med en god elevsyn. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du ska även ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar. Du ingår i arbetslag och deltar aktivt i arbetslagets utvecklingsarbete och bör därför kunna samarbeta bra med andra människor, lyssna och kommunicera.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du behöver tycker om att möta ungdomar på olika nivåer och kunna leda och motivera för att få dem att vilja utvecklas inom sitt ämnesområde.

Anställning och information

Det här är en visstidsanställning på 50 % läsåret 18/19. Anställningen är mellan 13 augusti 2018 tom den 20 juni 2019. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Åsa Rytthammar 013-22 79 24 
Rektor Elisabeth Bringer-Hallberg 013-22 79 06

Facklig företrädare för:

Lärarförbundet Per-Erik Persson 013-20 10 96

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 4 juli 2018. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, via vårt rekryteringssystem Reach Mee.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta IT-akuten på 010-1036000 under kontorstid. 

____________________________________________________________

Heltidsmentor

Arbetsbeskrivning

Vi söker heltidsmentor till våra elever på Naturbruksprogrammet – lantbruk/trädgård. Som mentor är du elevens högra hand. Du håller dig fortlöpande informerad om elevers studiesituation, genomför utvecklingssamtal, har föräldrakontakt, driver elevhälso- och anitmobbningsarbete och handleder dina elevers ev resurspersoner. Du ansvarar för mentorsmöten och undervisningen i livskunskap samt planerar och deltar vid olika elevaktiviteter på skolan.

Elevernas olika förutsättningar innebär att du ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Att arbeta med elever kräver även att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ska vara social med en god elevsyn. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du ska även ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheterna i förändringar. Du ingår i arbetslag och deltar aktivt i arbetslagets utvecklingsarbete och bör därför kunna samarbeta bra med andra människor, lyssna och kommunicera.

Utbildning och erfarenhet
Du har erfarenhet av att jobba med ungdomar och utbildning inom området. Lämplig bakgrund kan vara att du är beteendevetare, fritidsledare, fritidspedagog, eller lärare. Om du har någon yrkeserfarenhet eller teorietisk utbildning inom naturbruk är detta meriterande.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta ungdomar på olika nivåer och kan leda och motivera för att få dem att vilja utvecklas, både personligt och inom sitt ämnesområde.

Anställning och information
Detta är tillsvidareanställning på 100%. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjlig.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Åsa Rytthammar 013-22 79 24
Rektor Elisabeth Bringer-Hallberg 013-22 79 06

Facklig företrädare för Vision är Anna-Lena Carlbom 013-227911.
Facklig företrädare för Lärarförbundet är Per-Erik Persson 013-201096

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 20 juni 2018. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem Reach Mee.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta IT-akuten på 010-1036000 under kontorstid.

________________________________________________________________

Elevassistenter

Arbetsbeskrivning
Vi söker elevassistenter till Fordonsprogrammet-Transport och Naturbruksprogrammet – lantbruk/trädgård. Elevernas olika förutsättningar innebär att du ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställ att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Att arbeta med elever kräver även att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ska vara social med en god elevsyn. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du ska även ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheterna i förändringar. Du ingår i arbetslag och deltar aktivt i arbetslagets utvecklingsarbete och bör därför kunna samarbeta bra med andra människor, lyssna och kommunicera.

Utbildning och erfarenhet
Du har erfarenhet av att jobba med ungdomar och/eller utbildning inom området. Om du har någon yrkeserfarenhet eller teorietisk utbildning inom naturbruk eller transport är detta meriterande.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta ungdomar på olika nivåer och kunna leda och motivera för att få dem att vilja utvecklas inom sitt ämnesområde.

Anställning och information

Detta är visstidanställningar på alternativt 80 - 100%. Anställningarna är mellan den 13 augusti 2018 tom den 20 juni 2019.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Helena Jaeger 013-22 79 34 (Transport)                                                     

Enhetschef Åsa Rytthammar 013-22 79 24 (Naturbruk)

Rektor Elisabeth Bringer-Hallberg 013-22 79 06

Facklig företrädare för Kommunal är Marie Iggstedt, 013-20 10 60.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 21 juni 2018.  Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem Reach Mee.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta IT-akuten på 010-1036000 under kontorstid.  

 

 

  

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2018

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår