Vi söker

Lokalvårdare

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår, förutom lokalvård även ett ansvar att vara en vuxen förebild för eleverna. Detta är något som all personal som arbetar i skolan ansvarar för. Vår servicepersonal tjänstgör därför också som värdar/värdinnor i våra skollokaler med uppgift att till exempel uppmärksamma mobbning, skadegörelse eller konflikter bland eleverna.

Utbildning och erfarenhet
Ett krav är att du är förtrogen med modern städteknik. Utbildning i lokalvård är meriterande. Du ska ha erfarenhet av liknande arbete där lokalvård ingår som en betydande del av tjänsten. Det är en merit om du har arbetat med ungdomar i något sammanhang, till exempel som idrotts- eller scoutledare. Kunskap om riktig städteknik ur ett ergonomiskt perspektiv är av stor betydelse.

Personliga egenskaper
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar och arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vid tillsättandet av tjänsterna kommer vi att lägga mycket stor vikt vid social kompetens som bland annat innebär att du tycker om ungdomar och att kommunicera med dem. 

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning från den 15 juli 2019 eller enligt överenskommelse. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Rektor Elisabeth Bringer-Hallberg, 013-22 79 06.
Facklig företrädare för kommunal är Marie Iggstedt, 013-20 10 60.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 29 maj 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta CVU-Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2019

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår