Vi söker

Fastighetstekniker

Arbetsbeskrivning
Vi söker en fastighetstekniker. I arbetsuppgifterna ingår underhåll av fastigheter enligt vår huvudmans riktlinjer, såväl inre som yttre underhåll förekommer. Du ska också optimera energiförbrukning genom löpande kontroller och åtgärder. Samt utföra reparationer av fastigheter och inventarier. Underhåll och reparationer utförs till viss del i djurstallar.
Arbetet är normalt förlagt under dagtid, men som en del av serviceenheten kan övertid förekomma med kort varsel. Du har lätt för att samarbeta, du ska aktivt arbeta för skolans värdegrund och genom samverkan med serviceenhetens personal bidra till ett utvecklande arbetssätt. Vi arbetar för ständiga förbättringar och förväntar oss att du bidrar i det arbetet.

Utbildning och erfarenhet
Du ska ha en fastighetsteknisk eller likvärdig utbildning, alternativt adekvat kunskap inom området genom arbetslivserfarenhet med likvärdiga uppgifter. God kunskap att arbeta i Office är meriterande då redovisning av egenkontroll utförs i bl.a. Excel. Viss del av arbetet innebär körning av grönytemaskiner. Du ska inneha lägst B-körkort.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta ungdomar. Du ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt, du kommer ha kontakt med bl.a. el och VVS entreprenörer. Viktigt är också att kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, sätta upp och hålla tidsramar. Det är viktigt att du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Arbetsdagen kan se helt annorlunda ut än du planerat. Du tar egna initiativ och uppnår goda resultat. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga som vår framtida kollega.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning från och med 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse och kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Urban Petersson, 013-20 10 23.
Rektor Elisabeth Bringer-Hallberg, 013-22 79 06. 

Facklig företrädare för Kommunal är Marie Iggstedt, 013-20 10 60

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 9 december 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2019

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår