Till dig som har rätt till Busskort

Busskort delas ut på expedition första skoldagen till dem som uppfyller kraven för ett sådant. Busskortet ska ses som en värdehandling och ska sparas under hela skoltiden. Kortet laddas om inför varje nytt läsår, om kortet har kastats kommer det att redovisas som förlorat, se nedan.

Kraven för att få busskort är att avståndet från bokföringsadressen till skolan är minst 6 km, samt att du inte har inackorderingstillägg. Du har bara rätt till skolkort t.o.m. vårterminen det år du fyller 20 år. Undantag är särskoleelever, där gäller 21 år istället.

Byte/ersättning av skadat eller förlorat kort

 Vid skadat kort ska du redovisa det skadade kortet på expeditionen, där du får ett nytt kort. OBS! Det nya kortet gäller samma dag från kl 14.00 bara om beställningen skickas före kl.09.00. I annat fall gäller det inte förrän nästa dag.

Vid förlorat kort ska du anmäla detta på expeditionen, och för en kostnad av 200kr spärras det gamla kortet och du får ett ersättningskort

 

Copyright © Naturbruksgymnasiet Östergötland 2019

Informationsansvarig ingela.appelsved@regionostergotland.se, webmaster roger.jungevall@regionostergotland.se och infomaster maria.korsman@regionostergotland.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår